Kaufland Mărăști a desfiintat parcările pentru persoane cu handicap FOTO - ȘTIREA CITITORULUI


Parcările pentru persoane cu handicap de la Kaufland Mărăști au fost desființate. Până acum, acestea erau ocupate frecvent de șoferii care nu aveau niciun drept să o facă.

Ca să nu mai fie probleme, "băieții" de la Kaufland -Marasti au desființat locurile de parcare pentru persoanele cu handicap, (după cum se vede semnul a disparut !) "parcând" în locul respectiv cărucioarele pentru cumpărături !

(O ÎNTREBARE DIN PARCARE!:- Parcă era o lege care obligă la înființarea acestor parcări într-un loc cât mai aproapiat de intrarea în magazin, nicidecum să-l
desfiinteze! De parcă nu erau atâția nesimțiți care parcau în acele locuri destinate persoanelor cu handicap, acum acestea s-au desființat și se poate parca ”la liber”! Dar persoanele cu handicap unde parchează?”, ne-a scris un clujean.

 

Același cititor ne-a scris și în 28 iunie, arătând cum locurile pentru persoanele cu handicap erau ocupate de diverși șoferi. În fotografii se poate vedea că în urmă cu câteva zile semnul care indica parcare pentru persoane cu handicap era prezent.

 

Locurile cu handicap ocupate de clujeni perfect sănătoși! De ce nu ia Poliția măsuri? FOTO

 

Comentarii Facebook