Jurnalist clujean, amendat pentru că și-a parcat mașina după cea a SPP -iștilor, care îl păzesc pe Emil Boc - FOTO

 

Jurnalistul clujean Ion Novăcescu a primit o amendă de 250 de lei din partea Poliției Locale Cluj-Napoca, după ce și-a parcat mașina într-o curbă din Piața Unirii.

 

Înaintea VW -ului lui Ion Novăcescu era parcată mașina SPP -iștilor care îi asigură protecția primarului Emil Boc, dar și cea care l-a adus pe prefectul Gheorghe Vușcan la Târgul Gaudeamus.

 

Incidentul s-a produs în jurul orei 12.00. BMW -ul aparținând SPP era parcat lângă trecerea de pietoni, cu șoferul la volan. După ce a oferit declarații, primarul Emil Boc s-a îndreptat spre mașină, dar când a văzut că este parcată acolo le-a spus să plece, preferând să meargă pe jos până la Primărie.

 

Plecați, că stați pe loc nepermis”, le-a spus Boc celor de la SPP, după care a plecat însoțit de directorul Tehnic, Virgil Poruțiu. ”Să fie aplicate amenzi celor care opresc neregulamentar”, le-a spus Emil Boc celor de la Poliția Locală, care până atunci au stat cu mâinile în sân.

 

 

Astfel a fost amendat jurnalistul Ion Novăcescu, cu 250 de lei, pentru că a parcat fix în intersecție. Pe cealaltă latură a Pieței Unirii erau parcate mașinile de la Realitatea TV și Transilvania LIVE, chiar pe zona pietonală.

 

Comentarii Facebook