Judecătorul ”jacuzzi”, Gabriel Năsui, își ridică o vilă în zona rezidențială a Clujului

 

Judecătorul Gabriel Năsui, implicat într-un uriaș scandal după ce a fost fotografiat la jacuzzi în stațiunea de lux St. Moritz alături de un bărbat căruia i-a dat câștig de cauză într-un proces, își ridică o vilă în Cluj-Napoca.

 

Gabriel Năsui a dat, în 2009, o sentință prin care omul de afaceri Cristian Baboş a câștigat 764.000 de euro. Înainte de această sentință, Năsui și soția sa l-au însoțit pe Baboș într-o vacanță de lux în Alpii Elvețieni. Acolo a fost fotografiat în jacuzzi, la un hotel unde o cameră costă câteva sute de euro pe noapte.

 

Coincidență sau nu, imediat după ce a dat sentința favorabilă prietenului său Cristian Baboș, Năsui a demarat lucrările de construire a unei vile în cartierul Gheorgheni, pe strada Inău. 

 

Gabriel Năsui mai deține un apartament cu trei camere, dar acesta nu mai satisface nevoile familiei, magistratul având și doi copii. 

 

Inspecţia judiciară a declanșat o anchetă în cazul judecătorului Gabriel Năsui, de la Curtea de Apel Cluj, care a fost într-o vacanță de lux la St. Moritz cu un om de afaceri căruia i-a dat apoi câștig de cauză într-un dosar, făcându-l mai bogat cu 746.000 euro.

 

Judecătorul Gabriel Năsui, de la Curtea de Apel Cluj, în vacanțe de lux la St. Moritz cu afaceriștii pe care îi judecă

 

 

 

Comentarii Facebook