Miercuri 24 Aprilie

Judecătorul din jacuzzi, Gabriel Năsui, se distra la petreceri cu Crăciuniţe împreună cu cei pe care îi judeca

 

Magistratul Gabriel Năsui, de la Curtea de Apel Cluj, a fost fotografiat și la petreceri cu Crăciunițe sexy alături de omul de afaceri Cristian Baboș, cel căruia i-a făcut cadou sentințe favorabile. 

 

Omul de afaceri din București, Corneliu Neculau, are de recuperat de la omul de afaceri Cristian Baboș suma de 94.000 de euro. El a dezvăluit că judecătorul Năsui este în relații foarte bune atât cu Cristian Baboş, dar și cu avocatul acestuia, Călin Voicu Stegăroiu. 

 

Neculau își susține afirmațiile prezentând o serie de fotografii (Evz.ro) de la o petrecere de Crăciun, ”Christmas Day Baboş Holding”, organizată de Cristian Baboş. 

 

Sărbătoarea a fost onorată de judecătorul Năsui Gabriel cu soţia, avocatul Călin Voicu Stegăroiu, care l-a secondat pe judecător în multe dosare ale petentului Baboş. Doar în cazul meu, Stegăroiu a fost avocatul lui Baboş în mai multe dosare”, a spus Corneliu Neculau. ”Am documente şi pot fi chemat oricând să susţin faptele de imoralitate profesională a acestui judecător, ajuns probabil la rangul actual numai cu sprijin, la fel de imoral, al altor judecători din Cluj”, a completat Neculau.

 

Interesant este de aflat cum s-a ajuns în situația ca foarte multe dintre dosarele lui Cristian Baboș să fie judecate de Gabriel Năsui, prieten cu omul de afaceri încă din perioada în care cei doi au fost studenți la facultatea de medicină. 

 

Reprezentanții Curții de Apel Cluj nu au putut răspunde la aceste întrebări, ba mai mult președintele instanței nici nu a fost de găsit. 

 

Dosarele sunt repartizate aleatoriu prin sistemul ECRIS, dar unele surse din cadrul Curţii de Apel Cluj au spus că aceste cauze i-au fost repartizate lui Gabriel Năsui direct de către şeful Secţiei Comerciale din cadrul Curţii de Apel Cluj.

 

Judecătorul Gabriel Năsui, de la Curtea de Apel Cluj, în vacanțe de lux la St. Moritz cu afaceriștii pe care îi judecă

Judecătorul Gabriel Năsui și-a favorizat prietenul din jacuzzi și în alte procese de milioane

Comentarii Facebook