Judecătoria Cluj-Napoca a decis. Manelistul Culiță Sterp poate părăsi țara, după ce beat a fugit de la un accident din centrul municipiului


Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca i-au dat astăzi o veste bună manelistului Culiță Sterp. Aceștia au decis că manelistul poate părăsi țara, după ce acesta a pus în pericol viața unui șofer conducând beat și cu viteză pe străzile Clujului. Însă, decizia nu este una definitivă.

Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar și a primit interdicție de a părăsi țara, după ce s-a urcat băut și drogat la volan și a provocat un accident în care a fost rănit grav un bărbat în centrul oraşului Cluj-Napoca. Potrivit poliţiştilor, artistul era băut în momentul în care s-a produs incidentul şi a plecat de la locul accidentului.  

Maşina în care se afla s-a ciocnit cu un alt automobil. Culiţă Sterp a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit. Victima are 32 de ani şi a fost transportată la spital în stare stabilă.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depăşit-o probabil.

Culiţă Sterp nu ar fi rămas în zona accidentului după producerea acestuia, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

Comentarii Facebook