Miercuri 24 Aprilie

Judecătoria Cluj i-a confiscat o sumă importantă fostului șef IPJ Cluj, Ioan Păcurar: Nu poate justifica proveniența banilor


Curtea de Apel Cluj a decis confiscarea unei sume importante de bani de la fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Ioan Păcurar.

Astfel, lui Păcurar i se va confisca suma de 254.924 lei, bani a căror provenienț nu o poate justifica, susțin cei din Comisia de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Persoana cercetată are la dispoziție 30 de zile să plătească această sumă.

Admite în parte sesizarea înaintată de Comisia de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Cluj prin ordonanţa nr.1/2013 împotriva persoanei cercetate P.I., domiciliat în ..., CNP ..., în contradictoriu cu A. I., cu sediul în ... şi S.R. prin M.F.P., cu sediul în ... Constată că nu este justificată provenienţa sumei de 254.924 lei şi dispune confiscarea acestei sume de la persoana cercetată pe care o obligă să o plătească Statului în termen de 30 de zile de la rămânerea definitivă a cauzei”. Respinge cererea persoanei cercetate de acordare a cheltuielilor de judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare care se depune, sub sancţiunea nulităţii, la Curtea de Apel Cluj. Pronunţată în şedinţă publică,azi, 8.02.2016”, se arată în sentință.

Comentarii Facebook