JUDECĂTOAREA SEXY de la Cluj. Frânge inimi pe bandă rulantă, după ce în studenție poza îmbrăcată în iepuraș

 

Unei judecătoare de Cluj i-a mers vorba, pe bună dreptate, că este cea mai sexy din Transilvania. Fotografii cu Ruxandra Maria Popa fac senzație pe internet, după ce au fost publicate într-o revistă în perioada studenției. 

 

Ea a pozat în 2007, îmbrăcată în iepuraș sau în ”fata din grădină”, pentru un săptămânal din Sibiu, concurând pentru concursul „Frumoasele Sibiului". 

 

În 2008, ea a dat examen la Institutul Naţional de Magistratură şi a intrat cu o notă foarte mare. Vicepreşedintele Judecătoriei Cluj Napoca, judecătorul Lucian Mihăiţă, a spus că este sigur că aceste fotografii au fost făcute înainte ca Ruxandra Popa să devină judecător. 

 

În textul din sătămânalul ”Sibianul”, Ruxandra își descrie iepurașul primit cadou într-un mod care stârnea imaginația bărbaților. ”E micuţ, are blană albă şi urechile roz. I-am dat numele Pinky. Nu credeam că mă voi ataşa atât de mult de un animal. Mi-am făcu chiar şi poze cu el”, spunea Ruxandra. Ea a pozat într-un body, înfăşurată într-o blăniţă roz şi purtând pe cap urechi roz.

 

 

Ea mai relatat că ar vrea să facă niște cumpărături la Tokyo sau să plece în vacanţa în insulele Seychelles.

 

În 2007, Ruxandra Popa a susținut licența la facultatea de drept și la cea de finanțe, terminându-le pe ambele. 

 

La Judecătoria Cluj-Napoca ea reușește fără prea mare efort să își înfiebânte colegii. ”Când trece pe lângă tine, invariabil te face să întorci capul. Are ceva electrizant", spune un judecător clujean.

 

 

Sexy-judecătoarea este o femeie deșteaptă. Ea a dat la magistratură în 2007, dar a picat cu 79 de puncte din 80 posibile, dar în anul următor a reușit să intre printre primele. ”Mă consider destul de bine pregătită şi oricum, aşa cum am învăţat timp de patru ani, de două ori mai multă materie, voi reuşi să trec şi de licenţe”, le spunea Ruxandra, jurnaliştilor de la Sibianul. 

 

În 2010, frumoasa judecătoare a fost numită judecător stagiar la Judecătoria Cluj Napoca, iar din ianuarie 2012 magistrat la aceeaşi instanţă.

Comentarii Facebook