Judecătoarea Adina Lupea: Boc a castigat! Războiul garajelor s-a terminat înainte de a începe


Judecătoarea Adina Lupea a renunțat la războiul pe care îl purta cu Emil Boc pe tema garajelor, după ce vecinii ei au început să demoleze, speriați de problemele pe care le pot avea.

Am o veste trista. Razboiul garajelor s-a terminat inainte de a incepe. Vecinii mei s-au decis sa demoleze, speriati fiind de posibilele amenzi ulterioare si de lipsa unui viitor loc de parcare, deci planul santajist de urbanism a functionat. Ramasesera vreo 7 garaje nedemolate pe latura noastra. Cineva a cerut si interventia Electrica pentru debransarea de la curent.

In conditiile acestea, nu pot singura pastra doi pereti de garaj. Plus ca mama nu vrea judecati inutile, ani de zile.

A aparut de undeva o firma binevoitoare care face tot. Adica debransare, demolare, transport materiale pentru NUMAI 550 de lei. Oamenii speriati s-au inghesuit, in speranta unui loc de parcare si a evitarii sanctionarii ulterioare. Acuma eu sper ca vor primi si chitante.

Boc a castigat. Adevarul e ca nici nu ai cu cine, unde sa ma pun eu singura in fata buldozerului sa pastrez 1/3 garaj? Ca sunt pereti comuni.

Acuma eu sper ca pentru peisagistica urbei nu o sa se apuce de demolat si blocurile construite pe domeniul public/de stat. Ca poate ca atunci oamenii nu vor fi la fel de binevoitori”, a declarat judecătoarea Adina Lupea.

Interesat este că Adina Lupea anunța că garajul de pe strada Mureșului este ”înscris in cartea funciară”, dar viceprimarul Dan Tarcea a spus că niciun proprietar de garaj de pe strada menționată nu este proprietar pe teren.

Judecătoarea Adina Lupea nu are acte de proprietate pe garaj. Tarcea: Noi nu le-am găsit!


Comentarii Facebook