Japonezii fac curățenie la Liceul Gheorghe Șincai



Japonezii de la Intitutul KAIZEN® România și Primăria Municipiului Cluj-Napoca vor continua și în acest an acțiunile din campania 5S Public, demarate anul trecut în Cluj-Napoca, prin acțiunea din Parcul Detunata.

Actiunea intitulata „5 S Public” are loc in cadrul programului Educație KAIZEN pentru România” si este sustinuta de mari companii si organizatii: Sunimprof Rottaprint, KAIZEN Manager Club și AOTS - Asociația de Management Japonez din România.

Proiectul se va derul în data de 3 Aprilie 2014 și presupune instruirea unui număr reprezentativ de voluntari şi participarea acestora la o acţiune propriu-zisă de curățare a mediului public, în stil japonez. Voluntarii vor fi instruiți în managementul menţinerii curăţeniei, igienei, aspectului civilizat al unui oraş, al organizaţiilor publice responsabile, prin standardizare.

Actiunea se va desfasura în cadrul Liceului Gheorghe Șincai, in data de 3 Aprilie 2014, intre orele 8.00 – 13.00.

Locuitorii Municipiului Cluj-Napoca, care vor să participe, alături de noi, la acțiunea KAIZEN-5S Public, sunt așteptați, în 3 Aprilie, ora 10.00, la Liceul Gheorghe Șincai”, transmit organizatorii evenimentului.

Timp de jumătate de zi, vor fi parcurse următoarele etape principale:

- Sesiune de prezentări și organizarea echipelor de voluntari, în Sala de Sticlă a Primăriei Municipiului Cluj Napoca;

- Desfășurarea acțiunii propriu-zise KAIZEN-5S Public, la Liceul Gheorghe Șincai și susţinerea acesteia, prin participarea a aprox. 100 persoane;

- Comunicare și feedback final al participanților


Până în prezent, proiectul s-a desfășurat în 5 orașe ale țării: Brașov (2011), Timișoara (2011), Alba Iulia (2011, 2012), Aiud (2013) și Cluj-Napoca (2013).

Comentarii Facebook