Jandarmul lovit cu scaunul în cap la Meciul ”U” Cluj - Hermannstadt a fost externat. Ce spun medicii


Jandarmul care a fost lovit cu scaunul în cap de un suporter ”U” Cluj, în timpul altercațiilor de la meciul cu Hermanstadt, a fost externat, luni de la Spitalul Militar Cluj-Napoca. Acesta  va intra o perioadă în concediu medical, după care se va întoarce pentru o reevaluare.

Medicii spun că starea generală de sănătate a jandarmului este bună, dar a rămas cu cefalee, durere de cap, care se va ameliora în timp.

„Pacientul se externează luni, starea lui generală este bună, a rămas cu cefalee, durere de cap, dar care se va ameliora în timp. Nu are deficite motorii şi va primi concediu medical, cel mai probabil, 20 de zile, după care va fi reevaluat tot în cadrul Spitalului Militar Cluj-Napoca. Pacientul trebuie să se odihnească, să nu se suprasolicite, de aceea nu merge direct la serviciu, pentru că trebuie să se refacă. Vom vedea cât de lungă va trebui să fie recuperarea medicală după acest concediu medical”, a spus comandantul Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, Doina Baltaru, potrivit Mediafax.

Jandarmul a fost rănit, în 9 iunie, la finalul partidei dintre „U” Cluj şi FC Hermannstadt, când unul dintre scaunele aruncate din tribună l-a lovit în cap.

Agresorul jandarmului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de ultraj sub forma tentativei de omor.

Comentarii Facebook