Jandarmul care a căzut de pe cal la parada de 1 Decembrie era băut


Jandarmul care a căzut de pe cal, la parada de 1 Decembrie, era băut. 

Incidentul s-a produs la paradă din București. Surse apropiate anchetei spun că bărbatul a consumat băuturi alcoolice. Acesta este cercetat de Parchetul Militar.

Avem informaţia în exclusivitate referitor la ce s-a întâmplat la data de 1 Decembrie, atunci când s-a întâmplat acel moment ruşinos pentru Jandarmeria Română, când acel jandarm a căzut de pe cal. A încercat să se urce şi nu a putut. Surse apropiate anchetei afirmă că jandarmul băuse încă de la primele ore ale dimineţii. Băuse la o benzinărie situată în apropiere de Fântâna Mioriţa. A băut pentru că i se spusese, iniţial, că nu va participa la parada de 1 decembrie. Omul şi-a văzut de treabă, s-a trezit şi a mers să bea.

În raportul pe care l-a făcut în faţa superiorilor, în primă instanţă a spus că nu pus gura pe alcool, însă apoi a recunoscut că a băut. Este cercetat de Parchetul Militar, dar un lucru este clar (…) A recunoscut că a consumat băuturi spirtoase, dar nu există o testare cu aparatul etilotest la Parchetul Militar. Vedem care va fi sancţiunea pe care acesta o va primi”, anunță Antena 3.

Comentarii Facebook