Miercuri 6 Iulie

Actorul Dan Chiorean: Mulțumesc domnule Boc… Așa arată intrarea la Sala Euphorion, de la Teatrul Național - FOTO


Actorul Dan Chiorean este nemulțumit de modul în care se lucrează la parcul de lângă Teatrul Național, la parcul Ștefan cel Mare.

Mulțumesc domnule boc...Mulțumesc pentru grija nemăsurată acordată cetățenilor care au ales să vină la teatru, pentru alegerea firmei  care lucrează în jurul Teatrului Național Cluj... Așa arată intrarea la sala Euphorion…”, i-a transmis actorul primarului.

Modernizarea vizează parcul, dar și zonele laterale ale Teatrului, unde sunt intrările secundare. Spectatorii trebuie să treacă prin noroaie, dacă vor să ajungă la spectacol. 

Parcul Ștefan cel Mare trebuie să fie terminat în 10 luni

Primăria Cluj-Napoca a dat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a Parcului Ștefan cel Mare, în luna septembrie 2021.

Parcul are o suprafaţă de peste 1,2 hectare și cuprinde esplanada şi spaţiile verzi aferente clădirii Teatrului Naţional Cluj-Napoca. 

Termenul de execuție este de 10 luni din momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor. 

Valoarea contractului este de 9.786.096,19 lei fără TVA.

Noua configurație oferă posibilitatea de organizare a unor evenimente și festivități de mici dimensiuni, într-un spațiu multifuncțional. 

Proiectul presupune plantarea a 64 arbori noi, care se adaugă celor deja existenți. Conform expertizei tehnice, a fost propusă înlocuirea a 9 arbori compromiși din punct de vedere fiziologic și care prezintă pericol pentru cetățeni”, susține municipalitatea.

Partea care este posibil să agite spiritele este că se taie gardul viu care împrejmuia parcul, aflat într-o zonă cu trafic intens. Acest gard viu forma și o zona de delimitare de partea de trafic, dar în viitoarele planuri nu va mai exista. 

Comentarii Facebook