Jandarmii clujeni au depistat două transporturi mici de lemne furate - FOTO


Două transporturi mici de lemne furate au fost depistate de jandarmii clujeni. 

În seara zilei de 25 ianuarie 2022, în jurul orei 18.30, în urma informațiilor primite, un echipaj auto de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, s-a deplasat pe raza localității Someșul Rece - zona Bârlogul, județul Cluj, unde a identificat un conducător auto cu o autoutilitară, fiind încărcată cu cantitatea de 4 metri cubi de material lemnos, fără a avea documente care să justifice proveniența acestora. 

În continuarea misiunii, pe raza localității Florești, județul Cluj, jandarmii au identificat o altă autoutilitară care transporta 2,3 metri cubi material lemnos, fără a deține documente legale de transport. 

Efectivele de jandarmi, au solicitat sprijin de specialitate Ocolului Silvic Someșul Rece respectiv Gilău, unde ulterior au fost predate în custodie cantitățile de material lemnos confiscate, în cantitate totală de 6,3 metri cubi de material lemnos, stabilind valoarea de 969,90 lei. 

În urma acestor acțiuni, jandarmii au aplicat două amenzi în valoare totală de 3.000 lei, la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. 

Comentarii Facebook