Jandarmii clujeni au ajutat patru copii, rămași în prag de iarnă fără casă - FOTO


Patru copii rămași în prag de iarnă fără casă au fost ajutați de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Ștefan Cicio-Pop”Cluj Napoca.

Familia celor patru copii a rămas fără casă, în urma unui incendiu produs în 16 ianuarie 2022. 

Jandarmii din Cluj-Napoca au fost sensibilizați de drama familiei

Povestea acestei familii i-a sensibilizat, motiv pentru care nu au putut să rămână impasibili și s-au mobilizat, deplasându-se în 1 februarie 2022 în satul Muntele Rece din județul Cluj pentru a o cunoaște și în speranța că vor reuși, în măsura posibilităților, să întindă o mână de ajutor. 

Jandarmii i-au cunoscut pe părinții care sunt nevoiți să împartă povara neputinței cu cele patru suflețele care acum ar fi trebuit să se bucure de zăpadă și nu să îndure gerul. Astfel de momente ne aduc aminte să fim solidari, să dăruim oricât de puțin ar fi, fără a ne gândi o clipă că trebuie să primim ceva înapoi. 

Putem ajuta cu toții cu câte puțin

Bucuria de a dărui s-a manifestat prin distribuirea de produse alimentare și electrocasnice corespunzătoare cerințelor membrilor familiei, cu care s-a corespondat anterior, deoarece ne-am gândit că le-ar fi mai ușor să depășească acest impas, cunoscând nevoile pe care le au, printre care se numără și o imprimantă pentru unul dintre copii, care este student și știm cât este de important să rămână focalizat pe educație. 

Suntem convinși că fiecare sprijin contează pentru cei care se confruntă cu lipsuri și sperăm că ajutorul oferit să fie util tuturor membrilor familiei. La plecare, ne-am fi dorit să putem lua cu noi toate grijile pe care le poartă acum părinții și, în același timp, ne-am bucurat că ne-au primit și ne-au permis să le alinăm din suferință, oferindu-ne zâmbete prețioase și sincere”, spun jandarmii care au fost la acțiune. 

Cum îi putem ajuta pe cei din familia Precup

Familia de la Muntele Rece are nevoie de ajutor în bunuri și bani, pentru a-și reface casa. 

RO21BTRLRONCRT0290681701 titular Precup Ancuța Maria

Comentarii Facebook