Iulian Dascalu a venit la procesul "Gazeta": Sunt sigur ca Arpad Paszkany era in spatele trustului Gazeta, dar nu am probe!

 

Omul de afaceri Iulian Dascalu s-a prezentat la Curtea de Apel Cluj in procesul "Gazeta" si a declarat in fata instantei ca a fost supus la presiuni in 2005 de trustul "Gazeta" condus de Liviu Man.


Dascalu este audiat acum de judecatori, iar dupa el va urma omul de afaceri Arpad Paszkany acuzat ca era cel care finanta trustul "Gazeta" pentrui a-l ataca pe patronul Iulius Mall.

 

Intrebat de judecatoare daca e sigur ca Arpad Paszkany era in spatele trustului Gazeta, Iulian Dascalu a raspuns ca da, dar ca nu are probe.

 

La Curtea de Apel au mai fost chemati politicienti si oameni de afaceri pentru a fi audiati. Intre acestia deputatul PNL Horea Uioreanu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj Serban Gratian, Sorin Dan, patronul hotelului City Plaza, consilierul judetean PSD Liviu Medrea si Toma Rus, dar si alti oficiali implicati in licitatia din 2006 pentru construirea mall -ului din cartierul Gheorgheni.

Comentarii Facebook