Iubitul sportivei care a fost omorâtă la Jucu de un polițist cere un LUCRU de BUN SIMȚ

 

Iubitul sportivei, care a fost omorâtă la Jucu de un polițist, a cerut Primăriei din localitate montarea unor semnale luminoase în zona trecerilor de pietoni. 

 

Dan Nicula, iubiteul Adelei, tânăra sportivă care a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un polițist care conducea cu 200 de km/h, i-a scris primarului din Jucu și i-a cerut să monteze indicatoare luminoase în zona trecerilor de pieroni. ”Domnule Nicula, puteți fi sigur că și în 2016 (așa cum am făcut-o în 2014 și 2015) voi continua să mă adresez CNADNR, Poliției Române și Ministerului Transporturilor pentru a asigura iluminatul public pe DN 1C, pe teritoriul comunei Jucu. Acest aspect din păcate nu intră în atribuțiile Primăriei Jucu pentru că, altfel, credeți-mă că era deja implementat. Siguranța circulației pe DN 1C nu este asigurată de de Primăria Jucu, iar instituțiile menționate mai sus vor continua să primească solicitările Primăriei pentru a realiza demersurile necesare asigurării siguranței circulației pe acel drum public. Și mie îmi pare nespus de rău pentru pierderea familiei Drăgan!”, i-a scris tânărului primarul din Jucu.

 

Directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, Eugen Cecan, a spus că legea nu permite Direcției să monteze indicatoare luminoase. ”Să vină primarul de la Jucu să ceară un aviz, să asigure sursa de energie necesară pentru aceste sisteme, iar noi îi vom da aprobare a doua zi”, a spus Cecan.

 

Polițistul care a omorât-o pe sportiva din Cluj ”zbura” cu 200 de km/h: ”Am crezut că am lovit un câine”

Comentarii Facebook