Isteria ”Ambulanței care fură copii”! O scriitoare a fost bătută crunt de mai mulți bărbați, crezând că a venit să le fure copiii VIDEO



Un caz șocant a avut loc, azi-noapte, în zona Gării de Nord din București, unde o scriitoare din Bacău a fost bătută crunt de un grup de bărbați.

Scriitoarea Doina Popescu, din Brăila, cutreieră prin țară într-o mașină de ambulanță, în cadrul unui proiect numit ”Ambulanța pentru literatură”. Ajunsă în zona Gării de Nord, din București, un grup de bărbați au observat ambulanța cu numere roșii de Brăila și, fără să stea pe gânduri, au început asaltul asupra sa, crezând că este vprba despre mitul urban al ambulanței care fură copii.

Aceștia au înconjurat vehiculul, gata să o linşeze pe femeie. Cinci bărbaţi au intrat peste ea în maşină şi au lovit-o în uralele mulţimii.

Poliţia a intervenit rapid, iar bătăuşii şi scriitoarea ghinionistă au fost duşi cu toţii la secţie pentru audieri.

La fața locului s-au adunat multe persoane, caere au început să transmită în direct pe rețelele sociale evenimentul, spunând că a fost depistată ”Ambulanța neagră” care fură copii, cauzând astfel isterie în mediul virtual.

Comentarii Facebook