Își donează rochia de mireasă cu perle și pietre prețioase. Mireasa are o SINGURĂ condiție - FOTO

 

O româncă își donează rochia de mireasă cu perle și pietre prețioase pentru a ajuta alte cupluri care fac pasul cel mare, dar nu au bani pentru o rochie din povești. 

 

Doamna Naty, o doamna generoasa din Graz doreste sa doneze o rochie de mireasa superba cu perle si pietre pretioase care a fost doar o singura data purtata apoi dusa la curatat si pregatita pentru viitoarea mireasa.

 

Corsetul rochiei se poate strange astfel se potriveste pentru mai multe marimi 36, 38, 40 

 

Acest proiect este o continuare a proiectelor ”Romani pentru romani” proiecte prin care romanii din Romania au beneficiat de ajutoare din Graz oferite de romanii generosi care traiesc aici”, scriu românii strânși în Asociatia pentru sprijinul romanilor ”Aripile Sperantei Graz”.

 

Ei doresc caprin acest proiect ”Doneaza-ti rochia de mireasa” ”sa ajutam cat mai multe tinere din Romania (daca este cazul si din alta parte) care nu au posibilitatea sa isi cumpere o rochie de mireasa si sa promovam darnicia si iubirea de semenii nostri.

 

Avand in vedere ca o rochie de mireasa se poarte doar o singura zi este un lucru intelept sa se doneze mai departe la urmatoarea tanara care are programata nunta si tot asa ca lantul generozitatii sa continue sa nu fie rupt doar cu o singura donatie. Dupa nunta rochia se poate curatii si dona mai departe”, este sigura condiție a donatorilor. 

 

Rochia este curată si pregatita pentru prima donatie. Cei care sunt interesați pot scrie pe adresa romaniidingraz@ yahoo.com.

 

Asociatia pentru sprijinul romanilor ”Aripile Sperantei Graz”.

 

 

 

Comentarii Facebook