IPJ Cluj vine cu precizari: Noile radare vor fi puse la "lucru" dupa instruirea politistilor


Reprezentantii Inspectoratului de Politiei al Judetului Cluj sustin ca noile radare vor fi trimise in trafic in momentul in care instuirea politistilor va fi terminata.

"Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Rutiera a transmis in teritoriu Metodologia de functionare a echipamentelor de supraveghere a traficului rutier si masurare a vitezei de deplasare, cu care sunt dotate autospecialele marca Dacia Logan. In aceasta perioada, la nivelul judetului Cluj, este in desfasurare procedura de instruire si atestare a lucratorilor de politie rutiera care utilizeaza aceste echipamente", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Gina Pop.

Representantii IPJ au mai spus ca "de indata de aceasta procedura va fi incheiata, echipamentele de supraveghere a traficului rutier si masurare a vitezei de deplasare vor fi puse in functiune". 

In ceea ce priveste stocarea imaginilor surprinse de radare, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj a anuntat ca a dispus achizitionarea unor hard disk - uri, cu capacitate mai mare de stocare, pentru o perioada de 6 luni.

 

Vezi si...

 

Radarele nedetectabile, in valoare de 35 de mii de euro, folosite la Cluj pentru patrulari. Politistii nu stiu sa le foloseasca

Comentarii Facebook