Într-o săptămână unui șofer din Cluj de două ori i-a fost zgâriată mașina la VIVO: „Obișnuiește-te, Clujul e la fel de „educat" ca oricare oraș mare”


Într-o săptămână, unui șofer din Cluj i-a fost zgâriată mașina de două ori în parcarea aglomerată de la VIVO. Se pare că șoferii clujeni și-au făcut un obicei din a „pupa” mașinile lăsate pe locul de parcare vecin. 

Din cauza traficului infernal nici Clujul nu este o excepție când vine vorba de lipsa de respect în trafic și aglomerația urbană. 

„S-a făcut oare un obicei din a lovi mașinile în parcare și a pleca așa, fără obraz? 

De două ori într-o săptămână mi s-a întâmplat în parcarea de la VIVO să-mi fie zgâriată mașina. Într-unul din cazuri, chiar căzută bara din față. 

Totodată, vă cer recomandare pentru o cameră de bord, de preferat ceva ce poate înregistra continuu, nu doar în timpul mersului”, s-a plâns un clujean pe un grup de Facebook destinat șoferilor. 

„Este unul din dezavantajele locuirii într-un oraș mare și agitat, în ultimii 5 ani i-am făcut de 3 ori polish și diferite tratamente fiind mereu „pupată" la barele față-spate, la portiere, la aripi. Nu e politicos, însă trebuie sa ne obișnuim cu asta. Și mai neplăcut e când le atragi atenția și te sfidează sau nu recunosc! Obișnuiește-te Clujul e la fel de „educat" ca oricare oraș mare”, a mai comentat un șofer.

Se pare că unii șoferi nu au pic de jenă nici dacă li se atrage atenția: „Ce pretenții să ai când unii dau cu portiera în mașina de lângă”.

Comentarii Facebook