Ani grei de închisoare pentru un bărbat din Cluj-Napoca care a păcălit o minoră pe internet. Cum l-au prins polițiștii


Un bărbat din Cluj-Napoca a fost condamnat la închisoare după ce a șantajat o minoră cu poze intime. Fapta a avut loc anul trecut în luna decembrie iar judecătorii de la Gherla i-au dat acum sentința.

Bărbatul de 53 de ani a profitat de inocența elevei și s-a dat drept un tânăr de 19 ani, convingând-o să îi trimită imagini intime. Mai apoi a șantajat-o pentru a primi mai multe imagini dar și bani, informează gherlainfo.ro.

În total, infractorul a primit de la adolescentă suma de 13.000 de lei, până când tutorii acesteia au aflat toată povestea.

Astfel  a fost pus la cale un flagrant, bărbatul fiind mai apoi săltat de polițiști. În casa acestuia au fost găsite alte materiale, în care apăreau diverse fete și femei în ipostaze indecente. 

Anchetatorii au descoperit și multe alte conversații cu tinere în care acționa în același mod.

Bărbatul a fost condamnat pe data de 17 mai 2024  la 7 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj și 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de racolare a minorilor în scopuri sexuale, fiind aplicată pedeapsa mai grea de 7 ani închisoare, plus un spor de 8 luni din cea de-a doua pedeapsă.

Mai mult, acesta trebuie să plătească daune materiale de aproximativ 13.000 de lei și daune materiale de 140.000 de lei.

Comentarii Facebook