Intervenție a pompierilor la fațada unei clădiri de pe Eroilor: Prezenta un pericol pentru trecători FOTO



Pompierii clujeni au intervenit, luni dimineață, la o clădire de pe B-dul Eroilor, din Cluj-Napoca, unde au căzut mai multe bucăți de tencuială.

Am fost solicitați pe B-dul Eroilor pentru câteva bucăți de tencuială căzute de pe fațada unei clădiri. Am intervenit cu două echipaje, unul de salvări de la înălțimi și unul cu autoscară. Ajunși la fața locului, colegii au sesizat și alte elemente, unele dintre ele considerabil de mari, precum bucăți de balustradă și elemente de susținere de pe acoperiș, care prezentau pericol de a cădea”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Cluj.

Pompierii au înlăturat și celelalte elemente de pe fațada imobilului, care ar fi putut pune în pericol viața trecătorilor.

Elementele au fost îndepărtate pentru că, în urma constatării vizuale, acestea prezentau un risc pentru trecători”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Totuși, responsabilitatea pentru reparații și reabilitarea clădirii le revine proprietarilor imobilului sau a persoanelor în a căror administrare se află.

 

 



Comentarii Facebook