Intersecția Albini - Constantin Brâncoveanu, printre cele mai periculoase din oraș. Un Citroen s-a răsturnat

 

Intersecția străzilor Albini și Constantin Brâncoveanu este printre cele mai pericoloase din oraș. Șoferii sunt primii care reclamă faptul că semnalizarea intersecției este defectuoasă, iar cei care stau în zonă cer praguri de sol.

 

Joi, 1 noiembrie, șoferița unui BMW Seria 6 a lovit un taximetru și a dărâmat gardul unei grădinițe. Citește AICI detalii.

 

Cu cateva zile înainte, un alt accident spectaculos s-a produs în aceeași intersecție, când un Citroen s-a răsturnat în plină stradă. 

 

Am avut un accident similar, acum o saptamana (vineri, 26 octombrie, la ora 19:48)

 

Eu, circuland pe str. Brancoveanu din directia Gheorgheni - Buna Ziua, nu am observat acel indicator de STOP montat intr-o locatie aiurea si am patruns cu Citroen C4 in intersectie.

 

Am fost acrosat de Dacia Logan care urca cu viteza considerabila str. Septimiu Albini, din directia Titulescu->Albac. In urma impactului, Citroen a fost tarat prin intersectie, roata stanga spate s-a agatat de bordura si a fost data peste cap (rasturnat).

 

Din fericire si gratie sigurantei oferite de aceasta masina extraordinara, am scapat nevatamat si fara zgarieturi prin geamul masini facut zob.

 

La fata locului au ajuns masina politiei si salvarea.

 

Conducatorul celuilalt vehicul, a scapat si el nevatamat din accident.

 

As mentiona, ca pe tot parcursul strazii Brancoveanu, sunt montate indicatoare mari si vizibile, in afara de aceasta intersectie, unde am inteles de la locatarii din zona, este un accident aproape in fiecare saptamana.

 

As face un apel la toate publicatiile online si offline pentru a face presiuni asupra organelor abilitate (Politia, Primaria etc. ) pentru a face modificari intersectiei ca sa o faca mai sigura.

 

In zona respectiva dupa cum se poate vedea de pe Google Maps, sunt cateva gradinite/scoli”, a explicat șoferul Citroen -ului implicat în accident.

 

Accident pe strada Albini! Un taximetru și un BMW de lux au demolat gardul unei grădinițe - VIDEO

Comentarii Facebook