Accident pe strada Albini! Un taximetru și un BMW de lux au demolat gardul unei grădinițe - VIDEO

 

Un accident de circulație s-a produs pe strada Albinii la intersecție cu strada Constantin Brâncoveanu, în jurul orei 18.30.

 

Două maşini au fost implicate într-un accident, joi seara, la intersecţia străzilor Constantin Brâncoveanu cu Septimiu Albini. O persoană a fost rănită şi transportată la spital.

 

Un autovehicul marca BMW care circula pe strada Constantin Brâncoveanu, la intersecţia cu strada Septimiu Albini, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un taximetru. Al doilea autoturism a ricoşat în gardul unei clădiri, lovind o consolă de gaz. Din fericire, nu au existat avarii la teava de gaz, care ar fi putut duce la o catastrofă.

 

În autovehiculul de lux se aflau trei persoane de sex feminin, care nu prezentau răni. Şoferul taximetrului, a fost transportat la spital, în stare stabilă, cu răni minore.

 

Cei implicaţi în accident au refuzat să dea declaraţii.

 

"BMW-ul venea de pe strada Brâncoveanu şi era să intre în taximetrul care cobora pe strada Albini şi avea prioritate. Din câte am vazut doar şoferul din taxi a fost puţin rănit, dar nimic grav", a declarat unul din martori.

 

Poliţia a demarat o anchetă pe stabilirea vinovatului, refuzând pentru moment să facă alte declaraţii.

 

Martorii susţin că intersecţia e foarte periculoasă, acolo având loc multe accidente, şi sunt îngrijoraţi mai ales că în vecinătatea ei se află o grădiniţă. 

 

Articol de Ovidiu Bursan

Comentarii Facebook