Interlopul ”Ochiu Mic” a fost arestat în lipsă. Unde se crede că se ASCUNDE?

 

Tudor Vancea, zis ”Ochiu Mic”, a fost arestat în lipsă de judecătorii clujeni. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare.

 

”Ochiu Mic” a devenit prioritatea numărul unu pentru anchetatorii clujeni, după ce cazul său a stârnit vii reacții în rândul clujenilor. 

 

Tudor Vancea a produs un accident grav de circulație în noaptea de sâmbătă spre duminică. Acesta era băut și a lovit un taximetru, șoferul fiind internat în stare gravă la spital. ”Ochiu Mic” a fugit acasă, de unde a fost ridicat de polițisti.

 

Pentru că procurorii nu au decis să îi rețină pe 24 de ore pe loc, interlopul a fost lăsat să plece acasă, iar abia luni a fost chemat de procurori la audieri. ”Ochiu Mic” fugise între timp. Cel mai probabil, acesta se ascunde în Anglia, cred anchetatorii.

 

În vederea corectei informări a publicului, vă aducem la cunoştinţă că împotriva autorului accidentului care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică (21-22.02.2015) pe Calea Turzii din mun. Cluj-Napoca, a fost pusă în mişcare acţiunea penală, acesta fiind cercetat cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin. 2 şi 3 C.pen. respectiv părăsirea locului accidentului, prev. de art. 338 alin. 1 C.pen.

 

Inculpatul a fost citat procedural şi cu mandat de aducere însă nu s-a prezentat şi nici nu a putut fi găsit, existând indicii că se sustrage urmăririi penale”, a precizat procurorul Aurelian Mirel Toader, Purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

 

Interlopul este cercetat pentru vătămare corporală, fugă de la locul accidentului și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

Tudor Vancea, zic ”Ochiu Mic”, a mai fost condamnat cu suspendare, la 3 ani și 5 luni de închisoare, pentru vătămare corporală. Dacă va fi găsit vinovat va trebui să execute și acea pedeapsă.

Comentarii Facebook