Inspectoratul Școlar Cluj ține profesorii la coadă pentru ridicarea unor acte, dar vrea să facă școală online - FOTO


Alexandra Oană, candidat USR pentru Consiliul Local Cluj-Napoca, a criticat Inspectoratul Școlar Cluj pentru că ține profesorii suplinitori la coadă în fața inspectoratului pentru a lua deciziile de mobilitate, deși acestea puteau fi trimise la școli prin email.

Situație inacceptabilă la Inspectoratul Școlar Județean Cluj. Deși mai toate instituțiile fac eforturi pentru a se adapta contextului prezent, deciziile privitoare la mobilitatea personalului didactic suplinitor se ridică personal de la Inspectorat.

Profesori din tot județul stau la coadă pentru a ridica deciziile, într-un interval ce, pe deasupra, este limitat la 3 zile. Aceștia sunt profesorii care peste câteva zile vor începe activitatea în școli.

Soluțiile ar fi fost simple: deciziile ar fi putut fi transmise direct secretariatelor, trimise pe e-mail sau ridicate de o singură persoană, mandatată de fiecare școală. Dar se pare că, încă o dată, statul la coadă e condiția profesorului în societatea din România.

Mă întreb cum va arăta școala online, dacă așa stau lucrurile la Inspectorat”, a comentat Alexandra Oană, candidat USR pentru Consiliul Local Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook