Inspectoratul Școlar Cluj a decis când vor avea elevii vacanța din februarie 2023


IȘJ Cluj a decis când vor avea parte elevii clujeni de vacanța de primăvară programată pentru februarie 2023. Precizăm că vacanța din februarie nu va fi în același timp pentru toții elevii români. Conducerile școlilor din România trebuiau să decidă până la 30 mai 2022, în urma consultării cu părinţii, elevii şi profesorii, în ce interval din luna februarie 2023 vor avea o săptămână de vacanță.

Vacanța din luna februarie 2023 este decisă de fiecare inspectorat școlar județean pentru toate școlile din județ, în perioada 6-24 februarie, și va avea o durată de o săptămână.

Elevii din Cluj vor avea vacanța în intervalul 13-19 februarie 2023”, anunță Amalia Gurzău, inspector școlar pentru relația cu presa, de la Inspectoratul Școlar Județean Cluj. 

Potrivit ministrului educației, această măsură va micșora „presiunea” pusă pe drumurile din țară și pe locațiile turistice

Este o măsură care micșorează foarte mult presiunea pe locațiile turistice, rețeaua rutieră. Dorim să fie o uniformizare a acestei presiuni, astfel încât cât mai mulți copii să beneficieze de ceea ce își doresc, sporturi de iarnă, să nu mai fie presiuni asupra locurilor de cazare”, a declarat Sorin Cîmpeanu.


Comentarii Facebook