”Informatoarea” unor spărgători de locuințe, reținută de polițiști la Cluj. I-a ajutat să fure peste 200.000 lei



Polițiștii clujeni au reținut, marți, o femeie pentru instigare la furt calificat, aceasta fiind acuzată a determinat doi bărbați să sustragă bunuri din imobile.

În urma cercetărilor efectuate într-o cauză penală, la data de 7 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au identificat şi reţinut, o femeie, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, pentru instigare la furt calificat”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Conform polițiștilor, femeia le-ar fi a indicat unor bărbaţi, de 48 şi 40 de ani, o locuinţă din Floreşti, în interiorul căreia avea informaţii că proprietarii ţin sume mari de bani şi bunuri de valoare. Totodată, le-ar fi precizat perioada în care imobilul era nelocuit, întrucât cei care îl deţineau erau plecaţi din ţară.

Astfel, bărbatul de 48 de ani a pătruns prin efracţie în locuinţa indicată, sustrăgând bunuri de aproximativ 200.000 de lei.

De asemenea, oamenii legii au mai descoperit că bărbatul ar fi încercat să pătrundă și într-un coafor din Cluj-Napoca, după ce ar fi fost instigat tot de aceeași femeie, care i-a comunicat date despre sumele importante existente în sediu.

Poliţiştii clujeni au reţinut-o 24 de ore pe femeia de 31 de ani pentru instigare la furt calificat şi continuă cercetările în cauză faţă de cei doi bărbaţi, aflaţi în stare de arest din luna martie.

Comentarii Facebook