Luni 6 Februarie

INCONȘTIENȚĂ PURĂ! Un clujean de 18 ani, beat la volan și fără permis, s-a răsturnat cu mașina într-o curte VIDEOUn accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineață, pe strada Borhanciului, din Cluj-Napoca, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat în curtea unui imobil, la o diferență de nivel de câțiva metri față drum.

Tânărul care se afla la volanul autoturismului are 18 ani, el nu deține permis de conducere și pe lângă asta mai și consumase alcool. Prietenii lui, de 17 și 18 ani, fiind tot sub influența alcoolului, stăteau pe bancheta din spate a mașinii în momentul în care s-au răsturnat în curtea unui imobil de pe strada Borhanciului, scrie ziarulclujean.ro.

COnform oamenilor legii, tânărul de la volanul mașinii nu a adaptat viteza la condițiile la condițiile de drum, într-o curbă la stânga. Autovehiculul care rula pe direcția sat Gheorgheni – strada Constantin Brâncuși, a părăsit sensul de mers, a intrat pe contrasens, a trecut peste trotuar și a plonjat în curtea unui imobil.

Anchetatorii i-au testat pe tineri cu etilotestul, rezultatul fiind pozitiv la toți trei.

Tânărul care conducea mașina va fi cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Comentarii Facebook