Joi 21 Februarie

Inconștiență pură, la Cluj! Un minor de 15 ani a fost prins la volanul unui autoturismPolițiștii clujeni au depistat, marți, două persoane, dintre care un minor, conducând autoturisme pe drumurile publice, deși nu dețineau permis.

La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 16.20, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin – posturile de poliţie Beliș și Mărișel - au depistat un bărbat şi minor care conduceau autovehicule, neavând permis de conducere”, informează IPJ Cluj.

Astfel, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Călăţele, judeţul Cluj, care conducea un autoturism pe D.J. 107P, pe raza localităţii Mărişel, deşi nu este deţinător de permis de conducere.

De asemenea, poliţiştii au identificat un tânăr de 15 ani, din comuna Călăţele, judeţul Cluj, care conducea o autoutilitară pe raza localităţii Mărişel.

În continuare se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook