Inconștiență maximă! S-au folosit materiale pirotehnice în spatele Auchan Iulius și la o zi după incendiu: „În fiecare seară se întâmplă la fel”


Incendiul care a afectat sâmbătă seara Iulius Mall din Cluj-Napoca ar fi fost provocat de trei tineri care au folosit materiale pirotehnice. Un clujean care locuiește în zonă spune că situațiile riscante se repetă în fiecare seară, iar el a surprins un grup de minori care ar fi folosit petarde în zonă chiar a doua zi după incendiu. 

Amintim că un incendiu violent s-a produs sâmbătă seara în curtea Iulius Mall din Cluj-Napoca, iar clienții unui supermarket au fost evacuați.

„În spate la Auchan Iulius au mai fost făcute sesizări despre folosirea materialelor pirotehnice și înainte de incendiu. 

Cu toate acestea, chiar și în seara de după incendiul care se speculează a fi fost declanșat din cauza folosirii materialelor pirotehnice a fost un grup de cetățeni (cel mai probabil minori) care au folosit timp câte câteva minute bune materiale pirotehnice.

Însă va rog frumos sa luați măsuri prin trimiterea unui echipaj care sa verifice periodic zona. Aproape în fiecare seara după ora 16 se întâmplă la fel. Nu mai pomenesc de animalele speriate pe lac și pe lângă lac, că deja sunt celelalte pagube prea mari. 

Vă rog să contribuiți la starea de siguranță a cetățenilor orașului Cluj-Napoca știind că în perioada aceasta a anului există atât de multe probleme de acest gen”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj.

Comentarii Facebook