Duminica 28 Aprilie

Inconștiență la volan! Șoferi clujeni prinși beți pe străzile Clujului


Tot mai mulţi şoferi inconştienţi se urcă beţi la volan şi umblă nestingheriți pe străzile Clujului. Sâmbătă, polițiștii clujeni au reținut doi bărbați care conduceau sub influența alcoolului.

„La data de 19 august a.c. polițiștii Compartimentului Rutier Gherla au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Iclod, cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acesta a fost oprit în trafic de polițiști la aceeași dată, în jurul orei 17.10, în timp ce conducea autoturismul pe DN1C-E576, prin localitatea Fundătura.

La testarea cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat concentrația de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Cluj.

Duminică, un alt bărbat a fost prins beat la volan în comuna Viișoara

„La data de 20 august a.c., în jurul orei 01.25, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, în timp ce efectuau activități de control al traficului rutier, au depistat, pe DJ150, în localitatea Viișoara, un autoturism condus de un bărbat, de 28 de ani, din comuna Viișoara, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea alcoolscopică a fost înregistrată concentrația de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, anunță IPJ Cluj.

Comentarii Facebook