Duminica 28 Aprilie

Incidente violente în parcul Detunata! Clujeancă: ,,Stăpânul câinelui a încercat să mă lovească cu lesa/ Au aruncat petarde, seara în direcția mea"



O clujeancă reclamă că a avut parte de mai multe evenimente violente în parcul Detunata, fiind nevoie și de intervenția polițiștilor.

Aceasta povestește că a fost pe cale să fie agresată de stăpânul unui câine atunci când l-a rugat să își controleze patrupedul. Clujeanca menționează și un alt incident care s-a întâmplat tot în parc, la lăsarea serii. Mai mulți tineri au aruncat petarde spre ea și fiica ei, spune femeia. 

,, Bună ziua, Vă scriu intr-o problema spinoasă: siguranța parcului Detunata.

În ultimele luni, am avut minim 3 incidente care ar fi necesitat intervenția poliției, doua dintre ele cu stapani de caini deveniti violenti la rugamintea de a-si tine cainele în lesa- la incidentul de ieri, stapanul a încercat să mă lovească cu lesa noroc ca m-am ferit, el ajungand sa darame coșul de gunoi în care a ricoșat într-un final lesa de metal- approx ora 16 pe aleea de jos), iar intr-un alt incident, în seara zilei de 23, un grup de tineri au aruncat petarde, seara in directia mea si al fiicei mele.”, a sesizat femeia. 

Femeia reclamă că nu se simte în siguranță, mai ales că autoritățile care ar trebui să păstreze ordinea, sunt de multe ori aproape imposibil de găsit sau aruncă responsabilitatea de la unii la alții. 

,,Țin sa precizez faptul ca nimeni nu răspunde în zilele de week-end la telefonul poliției primăriei, iar cand am apelat telefonul de pe Albac mi s-a replicat ca nu tine de competenta lor.

Întrebare: cine ii apara pe cetateni in aceste condiții si de ce nu sunt camere de supraveghere în zona?P.S Nu prea vedem polițiști în parc și, atunci cand îi vedem se ocupă cu datul jos al copiilor de peste 10 ani din balansoare ( întâmplare personală, s-a certat cu un grup de 4 copii, de 12-14 ani și i-a alungat de pe leagane). Vă multumesc!”, a explicat femeia. 


Comentarii Facebook