Clujenii, nemulțumiți de zonele de promenadă de pe malurile Someșului: ,,O mizerie pe alei și mocirlă și pământ mai ceva ca la o fermă la țară!”


Clujenii care au vrut să iasă la o plimbare după masa copioasă de sărbători au avut o surpriză atunci când au ajuns în zona de promenadă de pe malurile Someșului. Aleile din zona parcului arătau absolut deplorabil, fiind pline de mizerie și noroi, spune un clujean. 

,,Vă rog să verificati zona aleilor de pe malurile Someșului recent construite, atentie, și să le curățati, nu se poate așa ceva!! O mizerie pe alei și mocirlă și pamânt mai ceva ca la o fermă la țara!! Nu se poate așa ceva!!”, sesizează acesta.

Mai mult, pe lângă noroi, clujenii se plâng că trebuie să se plimbe pe întuneric, din cauza iluminatului public deficitar. 

,,Iluminatul pe aleile de pe malurile Someșului recent puse sunt de tot râsu cu plânsu în același timp. Păi cum mai, sa puneti asa iluminat, oare voi  ăștia care le puneți mergeți pe acolo vreodată seara, va intreb asa sincer, și sa îmi spuneți voi dacă se vede ceva pe alee, va rog eu sa mergeti!!

Vă rog să faceți ceva să suplimentati iluminatul, nu se vede nimic seara acolo în zona aia, și nu e prima dată când se plange lumea de iluminatul în zona aceea, repeat înca odata recent construita, am văzut ca a apărut și la știrile online în ceea ce privesc lucrurile din oras si nimic din partea voastră, Rusineee!! Și am mai văzut o problema pusă de altcineva cu privire la mocirla si mizeria de pe alee, înca odata recent construite!!! Așa ceva!!”, spune un alt clujean. 

Poză cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook