Incidente duminică seara la chefurile tinerilor maghiari, care au loc în Cluj-Napoca - VIDEO


Poliția Cluj a intervenit duminică seara la două incidente care i-au avut în prim plan pe tinerii liceeni maghiari, care participă la un eveniment în oraș.

Duminică seara, în zona podului de pe strada Horea, un tânăr a fost amenințat cu o armă albă și i s-au cerut banii. Tentativa de tâlhărie a fost preluată de Poliția Cluj.

La un local din Piața Unirii, de lângă Consulatul Maghiar, un tânăr recalcitrant a fost scos de urechi din local, de un om de ordine și predat polițiștilor. Trei autoturisme ale forțelor de ordine au intervenit, fiind o bătaie în local. 

La Cluj-Napoca au loc pe Cetățuie Zilele Interactive ale elevilor maghiari, iar seara tinerii ies la cluburile din zona centrală.

----------------------------

UPDATE

Unii martori precizează că tânărul scos din local de oamenii de ordine și predat polițiștilor nu are legătură cu cei care au organizat evenimentul pentru tineri. Nu este clar dacă a fost o petrecere privată sau nu, dar acesta a făcut scandal în interior și a fost evacuat. Poliția a fost chemată pentru a-l legitima și pentru a cerceta cazul.

Comentarii Facebook