Incident scos din filmele de comedie. Cinci mașini au fost avariate din cauza unui șofer ghinionist FOTO


Un incident soldat cu avarierea a cinci autoturisme a avut loc, joi, pe strada Crângului, din Dej. Totul a pornit de la un șofer căruia i s-a desprins remorca plină cu pavaj pe care o transporta.

Conform politistilor, un sofer in varsta de aproximativ 40 de ani din judetul Bistrita-Nasaud conducea un autoturism de teren la care avea atasata o remorca incarcata cu pavaj. La un moment dat, fiind vorba de un drum in rampa, sistemul de prindere al remorcii ar fi cedat, aceasta s-a desprins si a luat-o la vale, oprindu-se intr-un autoturism parcat, insa pe traseu a lovit inca unul. 

Cand a vazut ca remorca pe care o tracta il depaseste, soferul a coborat din autoturism incercand sa o opreasca cumva, insa a uitat sa asigure masina cu frana de siguranta, astfel ca si aceasta a luat-o la vale lovind alte doua masini parcate. Bilantul total al ghinionului pe care l-a avut soferul – 5 masini avariate: autoturismul propriu si cele 4 aflate in parcare, conform dejeanul.ro.

Oamenii legii l-au sanctionat pe sofer pentru defectiuni la sistemul de prindere al remorcii, retinandu-i si talonul de inmatriculare, apoi i-au aplicat și o a doua sanctiune pentru neasigurarea autoturismului parcat.

Comentarii Facebook