Duminica 28 Aprilie

Incident pe centura Florești: ”Tata a făcut infarct după o ceartă în trafic. Eu era sa fiu făcută plăcintă de un panou sandwich neasigurat”


O clujeancă a relatat două incidente din care putem deduce că agresivitatea în trafic este la cote alarmante. 

Bianca circula pe centura de Nord a Floreștiului, când, din față, i-a apărut o dubă care transporta panouri tip sandwich, care au zburat prin aer, nefiind asigurate deloc.  

Nu știu ce este în aer, dar sigur ceva nu este de bine.

Conduceam cu 40 de km/h pe variata de Nord a Floreștiului, venind spre oraș, când din față, de după curbă, apare o camionetă cu panouri sandwich (de acelea din care se fac hale) sprijinite de rama din spate a remorcii, NEASIGURATE cu niciun fel de centura. Dintr-o data, acele panouri se deschid în forma de evantai, unul ajungand perpendicular pe întreaga lățime a benzii pe care circulam eu. Trag cu botul mașinii în șanș și panoul trece peste mașina mea și peste cea din spatele meu la o distanță de maxim 5 cm deasupra plafonului.

What is going on?

Tatăl meu a făcut infarct și a murit acum două săptămâni în urma unei discuții în contradictoriu cu un tânăr care conducea un bolid de sute de cai putere, omul fiind agresiv verbal cu el, din cauză a doua minime zgârieturi pe barele ambelor mașini. 

Eu era sa fiu făcută plăcintă în propria mașina de un panou sandwich neasigurat într-o camioneta. 

What is going on? 

Măi oameni agresivi și inconștienți și iresponsabili STAȚI ACASĂ! Nu mai circulați pentru că inconștiența voastră împrăștie moarte!

Eu acum sunt bine, dar acum jumătate de oră mi-am văzut moartea cu ochii”, a relatat Bianca.

După incidentul cu panourile s-a produs un scandal între șoferi, dar clujeanca nu a mai fost capabilă să reacționeze. ”A pus panourile inapoi cu un sofer din spatele meu. Nu știu dacă alt șofer a chemat poliția. Eu am rămas înmărmurită, în stare de soc. Am rămas acolo zece minute să îmi revin și nu stiu ce s-a întâmplat mai departe. Sigur soferii din spate i-au luat datele. S-a produs acolo si o cearta. S-a creat coloană.

Comentarii Facebook