Incident într-un autobuz RATUC! O femeie a fost rănită după ce șoferul a pus o frână bruscă

 

O femeie de 61 de ani a fost rănită după ce șoferul unui autobuz, care circula în Gheorgheni, a pus o frână extrem de bruscă. 

 

Rozalia Lăpușan a căzut după ce șoferul a frânat și s-a lovit cu capul de cabina șoferului. Femeia a făcut plângere la IPJ Cluj după incidentul de luni, 4 martie, fiind transportată la spital. Ea a suferit răni la cap și s-a lovit la mâna stângă.

 

Directorul RATUC Cluj, Liviu Neag, a declarat ca fost un incident mult mai puțin grav decât a reclamat femeia. ”Șoferul a pus o frână necontrolată, iar femeia a căzut. S-a dezechilibrat și s-a lovit la un picior. Nu este nicio problemă. A fost la spital și a fost trimisă acasă. Este o femeie mai în vârstă și nu are nicio problemă”, a declarat Liviu Neag. 

 

Directorul RATUC Cluj a spus că șoferul a fost destituit și acum este muncitor necalificat. ”Dacă femeia va avea pretenții va trebui să discute cu șoferul”, a spus Neag.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea, a declarat că ”femeia a depus o sesizare luni după-amiază. Ea a declarat că a căzut în momentul în care șoferul a frânat brusc la ieșirea dintr-o stație. A fost dusă la spital, dar nu știm cât de grava  fost rănită”, a spus Anca Purdea.

 

Șoferul RATUC Cluj ar putea fi acuzat de vătămare corporală din culpă și neglijență în serviciu.

Comentarii Facebook