Incident cu un șofer parcat pe trecerea de pietoni de lângă Școala Iuliu Hațieganu! Un părinte i-a atras atenția și a fost jignit - FOTO


UPDATE

Șoferul care a parcat pe trecerea de pietoni a spus că a stat acolo o scurtă perioadă de timp. ”Am și eu doi copii la acea școală și voiam să îi iau. A venit acest domn și m-a luat la rost, așa că am mutat rapid mașina. Nu am stat pe trecerea de pietoni și nu am jignit pe nimeni. Sunt și martori pentru a atesta acest lucru!”, ne-a transmis șoferul, acuzat că avut un comportament nepotrivit. 

Acesta spune că pe locul respectiv parchează zilnic cineva pe trecerea de pietoni și ne-a trimis o fotografie, în acest sens.

WhatsApp Image 2021-02-24 at 11.45.37 (1).jpeg

---------------------

Un șofer care a parcat pe trecerea de pietoni de lângă Școala Iuliu Hațieganu l-a jignit pe un părinte care i-a atras atenția că se pot produce accidente din cauza lui.

Clujeanul care i-a atras atenția a sesizat Poliția Rutieră Cluj, pentru a vedea dacă se va întâmpla ceva sau în Cluj-Napoca învinge acest tip de comportament. 

Stimată instituție a Poliției Române,

În fotografiile atașate se află un automobil parcat pe trecerea de pietoni aflată în fața Școlii Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, Str. Poet Grigore Alexandrescu Nr. 16. Deși i-am atras în mod politicos atenția persoanei care parcase mașina în legătură cu faptul că a parcat pe o trecere de pietoni și că pune în pericol pe toți cei care se angajează în traversarea străzii din acea parte, acesta m-a jignit, lăsând mașina în același loc.

Stimată instituție a Poliției Române, în fiecare zi, de dimineața și la prânz, drumul pe jos, împreună cu cei doi copii, către școală și grădiniță, este o aventură. Trotuarele dintre blocuri sunt ocupate de mașini, pe carosabil sunt mașini cu șoferi grăbiți și nervoși, fără nici un polițist, numai jandarmi care își declină competența. Lângă Grădiniță Dumbrava Minunată de pe aceeași stradă Poet Grigore Alexandrescu se află sediul de cartier al Poliției Locale Cluj-Napoca; în fiecare dimineață acești polițiști se află în sediu, acesta fiind plin ochi. De ce nu se află la datorie, fiind oră de vârf și de risc pentru pietoni, în special pentru cei mai mici dintre aceștia?! Vă întreb, este necesară o victimă pentru că echipe ale colegilor dumneavoastră să asigure respectarea legii și asigurarea siguranței copiilor?! Vă promit că voi scrie și trimite acest e-mail până când cei în drept vor face ceea ce trebuie pentru protejarea siguranței pietonilor, în special a copiilor și vârstnicilor.

Cu respect,

Ing. Alexandru-Bucur Karshowsky”.

Comentarii Facebook