Vineri 27 Ianuarie

Incendiu violent în Florești! O casă particulară, cuprinsă de flăcări, operațiunile de stingere au durat mai bine de o oră


Pompierii clujeni au intervenit joi seara la un incendiu care a cuprins baia dintr-o casă de locuit, situată pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

Alerta a fost înregistrată în jurul orei 19.50, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Punctului de Lucru Florești, respectiv Garda de Intervenție Gilău, precum și o autoscară din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca.

În momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit o baie, în care erau instalate mai multe aparate electrocasnice, cuprinsă în totalitate de flăcări. Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de o oră și au reușit să oprească propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.”, anunță ISU Cluj. 

Din fericire, nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cauza probabilă este o defecțiune a instalației electrice.

Comentarii Facebook