Incendiu puternic la o hală de pe Bulevardul Muncii - VIDEO de la fața locului


Un incendiu puternic a izbucnit joi seara, în jurul orei 20.30, la o hală de pe Bulevardul Muncii.

Pe Bulevardul Muncii nr. 253 funcționează societatea Elmaris Comimpex SRL. ISU Cluj intervine la acest incendiu deosebit de grav, dar încă nu sunt cumoscute alte detalii, intervenția este în derulare.

UPDATE (21.30)

Incendiul s-a produs la o hală de aproximativ 300 mp, pe Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca, unde sunt depozitate produse alimentare. Incendiu este localizat și se lucrează pentru lichidare, anunță ISU Cluj. Nu sunt victime.

Pompierii intervin cu 3 autospeciale de stingere șii 15 oameni.

UPDATE (22:35)

La ora 20:07, ISU Cluj a fost alertat prin apel unic 112 pentru a interveni la stingerea unui incendiu care se manifesta la o hala-depozit in localitatea Cluj-Napoca, Bulevardul Muncii. La intervenție au participat 3 autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor. A ars hala de aproximativ 300 mp, în care erau depozitate produse alimentare, bidoane de vopsea, un stivuitor și câteva butelii de gaz.

La sosirea colegilor hala ardea generalizat iar la scurt timp au explodat 2 butelii. Nu au fost victime , doar pagube materiale. La această intervenție a  participat 1 ofițer și 15 subofițeri. Incendiul este localizat și se lucrează la lichidarea ultimelor focare. Cauza probabilă va fi stabilită mâine, deoarece condițiile de vizibilitate noapte nu permit evidențierea unor detalii, probabil relevante”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

UPDATE (vineri, 11:10)

ISU Cluj precizează că incendiul ar fi pornit de la efectul termic al curentului electric, mai exact, un frigider lăsat sub tensiune.



Comentarii Facebook