Incendiu pe strada Sub Cetate, Floresti. 2 case au luat foc VIDEO


Incendiu in Floresti, strada Sub Cetate - Doua case au luat foc pe strada Sub Cetate, din Floresti, ia o persoană a fost dusă la spital cu arsuri.

"Incendiu la o locuință particulara str. Sub Cetate, com Floresti. Incendiu la o locuință particulara str. Sub Cetate, com Florești. intervenim cu cinci autospeciale pentru stins incendii.

Echipajele sunt desfasurate in mai multe dispozitive de stingere, casa este cuprinsa de flacari puternice.

Nu sunt anuntate victime pana in acest moment.

Incendiul s-a extins la a doua casa, operatiunile de stingere sunt in desfasurare si implica patru autospeciale de atins incendii si o platforma pentru intervenții la inaltimi", anunta purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris.

Reactualizare incendiu strada Sub Cetate, Floresti: Doua persoane au fost consultate de către echipajul de prim-ajutor calificat SMURD și au fost transportate la spital. Este vorba despre un barbat care a suferit arsuri la o mana si suspiciune de intoxicatie cu fum si o femeie cu agitatie psihomotorie.

[16:27] Au fost afectate doua locuinte dintr-un duplex, una a fost distrusa in totalitate, iar celei de-a doua i-au fost distruse un nivel si acoperisul.

Incendiul a fost stins, in aceste momente pompierii mai desfasoara operatiuni de inlaturarea efectelor negative ale incendiului.

IMG-20190217-WA0023.jpg

Comentarii Facebook