Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte îndrăgitul actor clujean: „Asta e cel mai important”


Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce luni, 29 aprilie, a suferit o operație la genunchi la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. 

Îndrăgitul actor clujean spune că se simte bine, iar reprezentanții spitalului au clarificat informațiile apărute în spațiul public privind agravarea stării actorului.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici. 

​​Marele actor a făcut recent primele declarații despre starea sa de sănătate, precizând că este bine după intervenția prin care a trecut în urmă cu câteva zile. 

„Sunt bine, asta e cel mai important. Bine, în sensul în care… adică sunt sănătos și dumneavoastră vă doresc la fel”, a declarat Florin Piersic pentru Realitatea Plus.

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori români. În vârstă de 88 de ani, acesta are o carieră impresionantă, presărată cu roluri memorabile în teatru și film. Deși s-a bucurat de un succes imens și de recunoașterea meritată a talentului său, celebrul actor a rămas modest în fața faimei. Chiar dacă este adesea numit „maestru” de către admiratori, Florin Piersic respinge această adresare, preferând să se considere doar un om obișnuit, pasionat de actorie. 

„Eu am jucat lângă maeștri adevărați. Mi-e jenă să mi se spună «maestre», când știu lângă cine am trăit eu, cu cine am făcut profesia asta, de la cine am învățat-o. Eu nu sunt maestru, trăind lângă maeștri adevărați, nu pot să mă așez lângă ei. Publicul mi-a oferit mie mai mult decât i-am dat eu lui. Cea mai mare bucurie este să fiu alături de publicul meu, el să se bucure de prezența mea. De asta m-am făcut actor, să apar în fața publicului. Este o bucurie pentru mine că încă mă recunoaște lumea, pot să mai joc, să mai apar”, a declarat, în trecut, actorul.

Comentarii Facebook