Incendiu la Spitalul Municipal Dej. Instalația electrică nu mai face față - VIDEO


Un incendiu a izbucnit miercuri dimineață la Spitalul Municipal Dej, din cauza unui tablou de siguranțe.

Două autospeciale au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 7.50, ca urmare a aprinderii unor elemente din tabloul pentru siguranțe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej.

Pompierii sosiți la fața locului au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă și câteva elemente ale tabloului de siguranță topite. Imediat s-a întrerupt alimentarea cu energie a punctului de transformare și s-a acționat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor, iar concomitent s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinătățile punctului de transformare.

Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau personalul unității sanitare, alimentarea cu energie electrică a spitalului este asigurată în continuare pentru zonele sensibile, fiind 

este sistată parțial alimentarea cu energie electrică a zonelor administrative și policlinica spitalului.

Din cercetările preliminare a rezultat că evenimentul s-a produs în urma unei defecțiuni a elementelor din instalațiile punctului de transformare”, a transmis ISU Cluj.

WhatsApp Image 2021-03-10 at 09.10.21 (1).jpeg


Comentarii Facebook