Incendiu și explozie la Câmpia Turzii, în care a murit o persoană - VIDEO


O casă din Câmpia Turzii a luat foc marți după-amiaza, iar apoi s-a produs o explozie. Pompierii au găsit o persoană decedată în locuință. 

În această seară a fost desfășurată o intervenție pentru stingerea unui incendiu,  care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Ialomiței din municipiul Câmpia Turzii.

În momentul sosirii la locul evenimentului casa, cu o suprafață de circa 30mp, ardea generalizat, iar conform relatărilor persoanelor de la fața locului a avut loc și o explozie înăuntrul acesteia înainte de sosirea echipajelor de pompieri și a SVSU Câmpia Turzii.

Flăcările au fost stinse în cca 15 minute după sosirea la fața locului, iar, ulterior, pompierii au găsit înăuntrul casei distruse corpul unui bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

La fața locului au intervenit două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, una din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpia Turzii și un echipaj SAJ”, a precizat purătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

Pompierii au ajuns la locul incidentului în 15 minute. 

Primul apel pentru solicitarea intervenției pompierilor a fost înregistrat la ora 19.30, la 19.32 autospecialele au ieșit pe poarta Detașamentului de Pompieri Turda, iar la fața locului au ajuns la ora 19.45.

Conform reglementărilor cu privire la intervenția SVSU, concomitent cu alertarea autospecialelor din Turda s-a realizat și alertarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii, care a dislocat pentru intervenție o autospecială, care a ajuns mai repede la locul incendiului și a asigurat prima intervenție”, a mai spus Biriș.

Comentarii Facebook