Duminica 11 Aprilie

Incendiu la o gospodărie din Turda! Un animal a murit, iar o persoană a ajuns la spital FOTO


Un incendiu, soldat cu rănirea unei persoane și cu pagube materiale considerabile, a izbucnit, vineri, la o gospodărie din municipiul Turda.

Două autospeciale pentru stingerea incendiilor au fost alertate în jurul orei 11.10 pentru a stinge flăcările care au cuprins o bucătărie de vară, dintr-o gospodărie situată pe strada Salinelor din municipiul Turda”, informează ISU Cluj.

În momentul sosirii pompierilor anexa era cuprinsă în totalitate de flăcări și erau pe punctul de a se extinde și la acoperișul casei de locuit, situată în apropierea acesteia. Pompierii au reușit să evacueze un câine care se afla în anexa respectivă, însă, din păcate, un al doilea câine și-a pierdut viața în acest incendiu.

Operațiunile de stingere  a incendiului au durat mai bine de o oră și au reușit să evite propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

O persoană în vârstă de circa 80 de ani a fost consultată de un echipaj SAJ fără a necesita transportul la spital, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice.

Comentarii Facebook