Miercuri 27 Ianuarie

Accident în Gilău, la ieșire de pe Autostrada Transilvania. BMW implicat - VIDEO


Un accident de circulație s-a produs vineri, 31 ianuarie, în Gilău, la ieșire de pe Autostrada Transilvania. 

Pompierii clujeni anunță că intervin acolo o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, ca urmare a unui accident rutier produs la ieșirea de pe A3 din zona localității Gilău spre Cluj-Napoca.

Echipajele sunt la locul evenimentului, consultă o persoană, care, se pare, că era ieșită din autoturism în momentul sosirii pompierilor.

ISU Cluj: O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 13.40, ca urmare a unui accident produs, în apropierea localității Gilău, la ieșirea de pe autostrada A3, înspre Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit la locul solicitării două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Echipajul SMURD a consultat o femeie, în vârstă de cca 70 de ani, și doi bărbați, de cca 73 și 21 de ani, dar și un tânăr de 16 ani, care a fost transportat la spital cu afecțiuni ușoare.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de hidrocarburi, au sprijinit acordarea primului ajutor calificat  și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident.

Poliția Cluj: Un șofer de 70 de ani din Mediaș, care se deplasa spre Huedin, a întors neregulamentar pe acostament, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un tânăr de 20 de ani, din Ciurila, care circula regulamentar, din direcția Cluj spre Huedin.

A fost ranit ușor un tânăr de 16 ani, pasager în autoturismul condus regulamentar.

WhatsApp Image 2020-01-31 at 15.31.23.jpegWhatsApp Image 2020-01-31 at 15.31.24.jpeg

Video: Info Trafic jud. Cluj

.

Comentarii Facebook