Incendiu în Câmpia Turzii. Vecinii au încercat să stingă flăcările FOTO


Pompierii au fost alertați vineri, 15 ianuarie, în jurul orei 12, cu privire la un incendiu ce a avut loc în municipiul Câmpia Turzii, pe strada Moților. 

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins o afumătoare și s-au extins la o anexă gospodărească, situată pe strada Moților din Câmpia Turzii. Alerta a fost dată în jurul orei 12.00, la fața locului fiind dislocată și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii”, a transmis ISU Cluj.

Vecinii au ajutat la stăpânirea flăcărilor până la sosirea pompierilor.

Intervenția promptă a pompierilor, precum și implicarea vecinilor, printre care se afla și un pompier al Detașamentului de Pompieri Turda,  în controlarea flăcărilor la debutul incendiului reușit să evite propagarea flăcărilor la casa de locuit, care se afla la o distanță de cca 2 m față de acoperișul magaziei în care se aflau depozitate, cauciucuri, cherestea și 3,5 tone de porumb. Intervenția pentru stingerea focarelor incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative ale acestuia a durat cca o oră, iar în urma acestui eveniment nu au fost persoane rănite”, a mai transmis ISU.

De la ce au pornit flăcările?

Afumătoarea și magazia au fost distruse în cea mai mare parte, iar cercetările preliminare au arătat că totul a pornit de la focul deschis, lăsat nesupravegheat în afumătoare”.

incendiu.jpeg

Comentarii Facebook