Miercuri 24 Aprilie

Incendiu dramatic pe strada Gospodarilor! Mai multe case au ars, iar proprietarii i-au acuzat pe pompieri VIDEO

 

Mai multe case de pe strada Gispodarilor si strada Livezii din Marasti au ars luni dupa-amiaza. Proprietarii si-au revarsat nemultumirea pe pompieri si Primaria Cluj-Napoca.

 

Incendiul a izbucnit in jurul orei 19.00, la o locuinta de pe strada Livezii. Din cauza vantului, flacarile s-au extins rapid pe strada Livezii, casele fiind lipite intre ele.

 

"Sunt trei case la care a ars in intregime acoperisul, iar la a patra partial. Nu sunt case de mare suprafata si sunt toate casele cu un nivel. La primele trei case a ars acoperisul, plafonul si o parte din obiectele din interior. La a patra casa este deteriorat acoperisul", a declarat Andrei Biris.

 

Incendiul a izbunit de la o casa, unde proprietarul si-a pornit incalzirea pe lemne si a plecat de acasa la meci. Din primele informatii rezulta ca incendiul a pornit din zona hornului si s-a aprins acoperisul, iar de acolo flacarile s-au extins cu repeziciune la cladirile invecinate.

 

Oamenii de pe strada Livezii au acuzat pompierii ca au intervenit cu intarziere. "Nu stiu ce a durat atat pana au venit. Daca veneau cand am anuntat noi focul era stins. Primaria e la fel de vinovata, pentru ca am anuntat ca nu avem hidranti pe strada, dar nimeni nu ne-a ascultat", a spus un barbat.

 

Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, locotenentul Andrei Biris, a declarat ca: "Mai multe autospeciale au fost trimise la fata locului. Casele erau foarte apropiate in acea zona si flacarile s-au extins din cauza vantului cu repeziciune".

 

Evaluarea pagubelor nu a fost facuta.


Cea mai afectata a fost casa unei batrane, care a ramas pe drumuri, dupa ce i-a ars locuinta.


Comentarii Facebook