Incendiu devastator aseară la o casă în Cluj. O femeie a fost găsită moartă în casa care a luat foc


Un incendiu care a izbucnit aseară la o casă din comuna Moldovenești, județul Cluj, i-a adus unei femei moartea. Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu  în localitatea Stejăriș, comuna Moldovenești, izbucnit din cauza focului lăsat nesupravegheat în sobă.

Apelul la 112 anunța că a luat foc o locuință în localitatea Stejăriș, comuna Moldovenești.

O femeie a fost găsită moartă în casă de echipajele venite să stingă incendiul

Când forțele de intervenție au ajuns la fața locului, au constat că focul fusese stins deja de proprietari. Din păcate, însă, echipajele SMURD și ale Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj trimise la fața locului au descoperit în interiorul locuinței o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani, care decedase.

”Totodată, în interiorul locuinței a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 80 de ani, fără semnale vitale. Echipajele SMURD și SAJ, alocate la fața locului, au constatat că aceasta prezintă rigiditate cadaverică, nefiind posibile aplicarea manevrelor de resuscitare în acest caz”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj .

Comentarii Facebook